Авторизація

Запам'ятати мене.

Автоматичний вхід.



Забули пароль?
Зареєструватися

Продукция ⇒ Еластичні просіюючі поверхні ЕПП - гумові сита

Класифікація матеріалів за крупністю

Класифікація матеріалів за крупністю

Класифікація матеріалів за крупністю одна з найпоширеніших операцій не тільки при збагаченні корисних копалин, але і при підготовці матеріалу до подальшого використання, а також при розробці техногенних родовищ.

Переваги:

• Підвищена стійкість до абразивного зносу, ударних і знакозмінних навантажень.

• Самоочищення чарунок сита.

• Широкий параметричний ряд для будь-якої технологічної операції.

Классификация материалов по крупности

Від ефективності класифікації матеріалу багато в чому залежить ефективність всього технологічного процесу на підприємстві. Саме тому ефективна і надійна робота пристроїв для класифікації - це ефективна робота всього підприємства. Еластичні просіюючи поверхні (ЕПП®) на сьогоднішній день найбільш вдале рішення практично для будь-якої операції класифікації матеріалу за крупністю.

Классификация материалов по крупности Классификация материалов по крупности


ЕПП® має високу динамічну активність, завдяки чому зменшується забивання чарунок важкими зернами і залипання поверхні сит вологим матеріалом, що дозволяє отримати ефективність класифікації  більше 90%.

ЕПП® мають підвищену стійкість до абразивного зносу, стійкі до багаторазових ударних і знакозмінних навантажень. Еластична поверхня не схильна до корозії, знижує загальний рівень виробничого шуму.

Классификация материалов по крупности Классификация материалов по крупности


ЕПП® випускаються у вигляді окремих елементів – карт, які кріпляться в спеціальних підситниках. Підситники кріпляться на грохоті за допомогою хомутів або болтового з"єднання. Такий спосіб кріплення забезпечує необхідну надійність, а також швидкість монтажу і заміни карт ЕПП®. Підситники виготовляють у вигляді окремих універсальних модулів із стандартного профілю або з листового металу. Універсальність підситників дозволяє встановлювати їх, як на всі типи грохотів, що  випускаються серійно, так і на грохоти, виготовлені в індивідуальному порядку.

Ми працюємо в тісному контакті з Вишами, академічними, науково-дослідними та проектними інститутами, машинобудівними заводами. Наші фахівці готові в будь-який час надати консультації з питання, які цікавлять вас. Ми здійснюємо монтаж, шеф-монтаж обладнання, що постачається, гарантійне і післягарантійне обслуговування нашої продукції.

Сподіваємося на плідну співпрацю!

Просмотров: 4337